Contact

Volg ons op

Ons verhaal

Wij zijn Sandra en Michel, twee gepassioneerde levensgenieters met verschillende achtergronden, maar met een ongekende liefde voor koken en gezelligheid. In 2012 startte ons horeca avontuur met A Tavola, dat later Che Bontà werd een gezellige kleine keuken op week- en speciaalmarkten en later als foodconcept in het Veem gebouw op Strijp-S. We deelden toen al de droom om ooit samen een volledig eigen Italiaans eethuis te beginnen. Een plek die we helemaal zelf kunnen inrichten en waar we echt de kwaliteit kunnen leveren die past bij onze visie op Italiaans genieten. Tien jaar later is onze droom eindelijk werkelijkheid geworden.

Welkom bij Trattoria Il Salotto, waar onze passie voor de Italiaanse keuken tot leven komt.

 

Lees meer

Over Sandra

Sandra is een gepassioneerde lieve vrouw met een hart van goud. Ze is geboren om te zorgen en om het anderen naar de zin te maken. Sandra is de drijvende kracht achter het knusse, welkome gevoel dat je krijgt bij Il Salotto.

Over Michel

Waar Sandra de drijvende kracht is achter de hospitality is Michel dan weer de drijvende kracht achter Sandra. Hij zorgt natuurlijk voor lekker eten, maar ook voor orde en overzicht in hun gedeelde gepassioneerde chaos.