Contact

Volg ons op

Delicatessen

Als je binnenloopt in onze delicatessenwinkel hoor je in gedachten de ouderwetse winkelbel. Wat je ziet, is een moderne delicatessenwinkel en traiteur die perfect past bij deze tijd. Bij ons doe je niet zomaar boodschappen, maar ervaar je een Italiaanse beleving in een sfeervolle omgeving. Geniet van een broodje aan een van de gezellige zitplekken bij het raam of neem een dagverse maaltijd mee naar huis.

 

Lees meer

Pure ingrediënten, écht uit Italië.

Al onze delicatessen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Onze kazen en vleeswaren komen voornamelijk van diervriendelijke, traditionele kleinschalige (familie)bedrijven. Ze maken hun producten nog steeds volgens oude recepten en met streekgebonden ingrediënten. Bij Trattoria Il Salotto vind je producten die je niet snel in een supermarkt zult aantreffen.

Proeven, ruiken en beleven.

Maar vooral genieten van de goede sfeer en heerlijk Italiaans eten. We willen dat je je bij ons thuis voelt, want wij worden blij van lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid. Onze moderne Italiaanse trattoria en delicatessenwinkel is geworteld in de tradities, puurheid en klassieke smaken van de Italiaanse keuken met genoeg ruimte voor vernieuwing en verrassingen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en kennis te laten maken met de verrukkelijke tradities van de Italiaanse keuken. A presto!